Új gazdi

A felelős állattartáshoz annak a döntésnek a meghozatala az első lépés, hogy cicát, kutyát, nyulat vagy egyéb kisállatot vegyünk magunkhoz.

Szavazzon bizalmat nekünk!

Jelentkezzen be hozzánk az alábbi email címen:

info@murmuczok.hu, vagy telefonon: 1 294 25 18

Új ügyfeleinknek az alábbi ajándék INGYENES bérlettel kedveskedünk, mely a kiállítástól 3 hónapig váltható be:

Új kedvenc- új gazdi! – bérlet

3 szolgáltatásunk ajándékba (kiállítási dátumtól 3 hónapon belül veheti igénybe)

  • első vizsgálat – ingyenes (feltétel, hogy sem a gazdi, sem az állatka még nem volt nálunk, és új regisztrációval kerül a gépbe)
  • kozmetikai alapkezelés – ingyenes
  • műszeres vizsgálat (video otoscope) – ingyenes

Kiskutya kis gond – nagy kutya nagy probléma is lehet

Amikor egy kölyökkutya egy családhoz kerül, a világ fenekestül felfordul. Akinek ez az első kutyája, jobb, ha előre felkészül a tappancs- és fognyomok, a kiborított vázák, a lehúzott lepedők, a szétrágott papucsok, cipők és szobanövények élményére.

A kölyökkutyák hihetetlenül igényes jószágok.

Igénylik a foglalkozást, a simogatást, a család szeretetét, az odafigyelést, az ételt, a játékot, de a szabályokat, a rendszerességet és néha a nyugalmat is.

Persze maguktól is felnőnek, de jellemzően épp ezek a „majd a magától megnövő” kutyák lesznek az utca rémei. Biztos hallottuk már a “Fogja meg legyen kedves!”, az “Annyira játékos, mindig felugrál!” vagy szimplán csak a “Büdös DÖG!” fordulatokat.

Az elején szerencsére mindenki tiszta lappal indul. Exkluzív tanfolyamunkon abban igyekszünk segíteni, hogy a kölyökkutya növekedésével szinkronban a kutyatulajdonosok is gazdivá fejlődhessenek. Mivel fajtán belül is minden kutya egyéniség, egyedi temperamentummal, motiválhatósággal, és egyedi gazdákkal, mi nagy hangsúlyt fektetünk a fajtajellegnek megfelelő készségek fejlesztésére, és emellett feladatunk a Gazdák felkészítése ezeknek a képességeknek a kiaknázására.

Segítjük az összecsiszolódást, mely alapot ad a 10-15 évnyi boldog együttéléshez.

A kiegyensúlyozott, harmonikus kutya-gazda kapcsolat alapja az igenek és nemek megfelelő aránya, és a helyes és tudatos szocializáció. A tanfolyam témái: az otthoni élet, a szobatisztaság, az autóba és közlekedési eszközre szoktatás, a séták során elvárt viselkedés, engedelmességi alapfeladatok, az állatorvosi kezelésre való felkészítés, a fogápolás bevezetése, vagy kutyakozmetikai tippek, mind-mind ezt segítik elő.