Rólunk

Mindenekelőtt elismerjük és tudjuk, hogy az Ön kedvence családtag, és ezért a legjobb ellátás és a legnagyobb odafigyelés illeti meg.

Udvarias fogadtatás és kényelmes, tiszta, barátságos környezetben elhivatott személyzet várja Önt és kedvencét hétköznap napi 11 órában, hétvégén és ünnepnapokon 4 órában az év minden napján.

Rendelőnkben a szakképzet személyzet a folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően a legmodernebb és leghumánusabb módszereket és eszközöket alkalmazza a gyógyítás során.

Míg ön távol van, és kedvencét ránk bízza, mindent elkövetünk, hogy a kezelésre ránk bízott kisállata ne élje meg traumaként a nálunk, gazdi nélkül töltött időt.

Utánajárunk minden olyan információnak, újdonságnak, ami szükséges lehet a kulturált és helyes állattartáshoz Magyarországon, és erről tájékoztatjuk a hozzánk betérő, vagy tőlünk tanácsot kérő gazdikat.

Csapatunk külön figyelmet fordít az örökbefogadott, mentett vagy hányatott sorsú páciensekre, hogy kezelésük során segítsük a mentális rehabilitációjukat is.

Zsákbamacskát pedig nem árulunk. Ismerjük a korlátainkat, és nem vállalunk el olyan esetet, amit ne tudnánk megoldani 100% biztonsággal. Amikor olyan területre tévedünk, ahol tudjuk, hogy van szakmailag jobban felkészült, arra a területre szakosodott kolléga, akkor az Ön kedvencét a legjobb helyre irányítjuk tovább.

Olyan szolgáltatásokat kínálunk, melyek hosszú időre megőrzik Önnek kedvencét – minket pedig az Ön jó emlékezetében.

Köszönjük, hogy segíthetünk!

felszerelésünk
Tanúsítvány