Elégedettségi felmérő

Kedves Gazdi!

Nagy Örömünkre szolgál, hogy a MURMUCZOK Állatgyógyászati Centrumban köszönthetjük Önt!

A legjobb ötleteket és különleges szolgáltatásokat pácienseink, vagyis az Ön észrevételei és igényei alapján valósítjuk meg. A kérdőív végén dönthet a névtelenség mellett, illetve a havi ajándék sorsolásán is részt vehet, amennyiben megadja adatait.
Véleménye fontos számunkra – legyen az jó vagy rossz.

Kérjük mondja el, mit gondol!

Mennyire feleltünk meg elvárásainak? Kérjük, értékelje az alábbi pontokat 1-től 8-ig terjedő skálán, amelyen a 8 jelenti a legjobbat.

A megválaszolt kérdőíveknek kizárólag a tartalma érdekel minket, azokat csak a szolgáltatásunk javítására használjuk fel. Ha csalódott bennünk, de nem kívánja a nevét a tudomásunkra hozni, akkor is kifejezetten köszönettel vesszük, ha megmondja, mit nem tettünk jól Ön szerint. Ha hibáztunk, igyekszünk tanulni belőle!

Köszönjük a csapat nevében:
Csasznek Imre és Linda
tulajdonosok

Mit csinálunk még?

Szolgáltatásaink

A modern szemléletű állatgyógyászat egyre több új eszközt vet be a gyógyítás és a rehabilitáció területén, amelyek magas szinten képesek jobbá tenni kedvenceink életét. A Murmuczok Állatgyógyászati Centrum szolgáltatásait ehhez igazodva állítottuk össze.

Kisállat ortopédiai szakrendelés

Dr. Papp Zalán kisállatgyógyász szakállatorvos, ortopédus rendelése, ahol a szakvizsgálattól a műtétig kíséri végig négylábú pácienseit.

Kardiológiai szakrendelés

Kutyák és macskák veleszületett és szerzett szívbetegségeinek teljes körű kivizsgálása és gyógyszeres terápiája, valamint hasi ultrahang vizsgálat.

Bőrgyógyászati rendelés

Kisállatokra specializálódott klinikus állatorvos rendeléssel, ahol a bőrbetegségek alapos diagnosztizálása után a kezelési módok kiválasztása is megtörténik.

Szobatiszta pamacsok

Exkluzív szocializációs tanfolyam a legkisebb kölyökkutyáknak, még a kutyasuli előtt, Szak Enikő kutyaviselkedés-terapeuta szakmai vezetésével.

Polarisol lámpa – fényterápia

A polarizált fény bőrbetegségek, ízületi megbetegedések, akár a légúti megbetegedések kezelésében is kiegészítő vagy önálló terápiás módszer lehet.

Bemer

Különböző kóros állapotok kezelése a BEMER 3000 Vet készülék által kibocsátott mágneses hullámok segítségével, bérletes rendszerben is.

Gazdibarát ajánlatok

A felelős és kulturált állattartás támogatására a lehető legkedvezőbb árakon a tervezhető beavatkozások, állatorvosi-, illetve gyógyszerköltségek.

Ivartalanítási kampány

Több gyógyszergyártó cég támogatásával kedvezményes áron elérhető kutya, macska és kisállat ivartalanítás egész évben.