Új gazdi! Szia!

A felelős állattartáshoz a döntés meghozatala az első lépés, hogy cicát, kutyát, nyulat vagy egyéb kisállatot vegyünk magunkhoz. Szavazzon bizalmat nekünk! Jelentkezzen be hozzánk az alábbi email címen: info@murmuczok.hu és foglaljon időintervallumot.

Időintervallumot foglalni csak a rendelő telefonszámain lehetséges (+36 1 294 2518, +36 30 538 4736), mert itt rögtön meg tudjuk beszélni, hogy a kezelés, szakrendelés vagy egy esetleges műtét várhatóan mennyi időt vesz majd igénybe, és milyen előkészítő feladatokra van szükség a gazdi részéről.

Sürgősségi helyzet esetén az előre foglalt időpont módosulhat.

Új ügyfeleinknek, akik kölyök állatot (3 hónaposnál nem idősebb) vagy menhelyről befogadott kedvencet (befogadás tényét igazoló dokumentum alapján az első két hétben) az alábbi ajándék INGYENES bérlettel kedveskedünk, mely a kiállítástól számított 3 hónapig váltható be:

ÚJ KEDVENC – ÚJ GAZDI! – bérlet

3 szolgáltatásunk ajándékba (kiállítási dátumtól 3 hónapon belül veheti igénybe)

  • első vizsgálat – ingyenes (előzetes bejelentkezés alapján, csak hétköznap, feltétel, hogy sem a gazdi, sem a frissen a családba került kiskedvenc még nem volt nálunk, és új kölyök (kutya, macska, kisállat 3 hónapos korig) vagy örökbe fogadott kisállat, ( hivatalos irattal befogadástól számított 14 napon belül) regisztrációval kerül a gépbe
  • tartással takarmányozással,külső belső élősködök elleni védekezéssel kapcsolatos általános tanácsadás – ingyenes
  • műszeres vizsgálat (video otoscope) – ingyenes

KICSI VAGYOK, MAJD MEGNÖVÖK! – bérlet (kölyök állatoknak)

Kicsi vagyok, majd megnövök bérlet (kezelésre vagy oltásra is felhasználható)

Kölyök kutyák, kölyök cicák bérlete 5 alkalom +1 kezelés ajándék (lejárat: 12 hónap)

  • előre kiváltható 5X 10 000 Ft + 1 ajándék 5 000Ft-os kuponnal
  • gyűjthető a kezelések 5X (dátum, összeg) + 1 ajándék (az átlagárral)

Exkluzív szocializációs tanfolyam kölyökkutyáknak

Kutyasuli? Nem!

Kutyaovi? Nem!

Leginkább kutyabölcsi, hisz azokat a legfiatalabb kölyköket várjuk, akikben túlbuzog a tanulási vágy, avagy a környezet felfedezése iránti olthatatlan kíváncsiság.

Csöndben megsúgjuk, hogy a legtöbbet GAZDI fog tanulni, tehát mondhatjuk, hogy GAZDISULI!

Kiskutya kis gond – nagy kutya nagy probléma is lehet

Amikor egy kölyökkutya egy családhoz kerül, a világ fenekestül felfordul. Akinek ez az első kutyája, jobb, ha előre felkészül a tappancs- és fognyomok, a kiborított vázák, a lehúzott lepedők, a szétrágott papucsok, cipők és szobanövények élményére.

A kölyökkutyák hihetetlenül igényes jószágok.

Igénylik a foglalkozást, a simogatást, a család szeretetét, az odafigyelést, az ételt, a játékot, de a szabályokat, a rendszerességet és néha a nyugalmat is.

Persze maguktól is felnőnek, de jellemzően épp ezek a „majd a magától megnövő” kutyák lesznek az utca rémei. Biztos hallottuk már a “Fogja meg legyen kedves!”, az “Annyira játékos, mindig felugrál!” vagy szimplán csak a “Büdös DÖG!” fordulatokat.

Az elején szerencsére mindenki tiszta lappal indul. Exkluzív tanfolyamunkon abban igyekszünk segíteni, hogy a kölyökkutya növekedésével szinkronban a kutyatulajdonosok is gazdivá fejlődhessenek. Mivel fajtán belül is minden kutya egyéniség, egyedi temperamentummal, motiválhatósággal, és egyedi gazdákkal, mi nagy hangsúlyt fektetünk a fajtajellegnek megfelelő készségek fejlesztésére, és emellett feladatunk a Gazdák felkészítése ezeknek a képességeknek a kiaknázására.

Segítjük az összecsiszolódást, mely alapot ad a 10-15 évnyi boldog együttéléshez.

A kiegyensúlyozott, harmonikus kutya-gazda kapcsolat alapja az igenek és nemek megfelelő aránya, és a helyes és tudatos szocializáció. A tanfolyam témái: az otthoni élet, a szobatisztaság, az autóba és közlekedési eszközre szoktatás, a séták során elvárt viselkedés, engedelmességi alapfeladatok, az állatorvosi kezelésre való felkészítés, a fogápolás bevezetése, vagy kutyakozmetikai tippek, mind-mind ezt segítik elő.

Érdeklődés:

Mit csinálunk még?

Szolgáltatásaink

A modern szemléletű állatgyógyászat egyre több új eszközt vet be a gyógyítás és a rehabilitáció területén, amelyek magas szinten képesek jobbá tenni kedvenceink életét. A Murmuczok Állatgyógyászati Centrum szolgáltatásait ehhez igazodva állítottuk össze.

Kisállat ortopédiai szakrendelés

Dr. Papp Zalán kisállatgyógyász szakállatorvos, ortopédus rendelése, ahol a szakvizsgálattól a műtétig kíséri végig négylábú pácienseit.

Kardiológiai szakrendelés

Kutyák és macskák veleszületett és szerzett szívbetegségeinek teljes körű kivizsgálása és gyógyszeres terápiája, valamint hasi ultrahang vizsgálat.

Bőrgyógyászati rendelés

Kisállatokra specializálódott klinikus állatorvos rendeléssel, ahol a bőrbetegségek alapos diagnosztizálása után a kezelési módok kiválasztása is megtörténik.

Szobatiszta pamacsok

Exkluzív szocializációs tanfolyam a legkisebb kölyökkutyáknak, még a kutyasuli előtt, Szak Enikő kutyaviselkedés-terapeuta szakmai vezetésével.

Polarisol lámpa – fényterápia

A polarizált fény bőrbetegségek, ízületi megbetegedések, akár a légúti megbetegedések kezelésében is kiegészítő vagy önálló terápiás módszer lehet.

Bemer

Különböző kóros állapotok kezelése a BEMER 3000 Vet készülék által kibocsátott mágneses hullámok segítségével, bérletes rendszerben is.

Gazdibarát ajánlatok

A felelős és kulturált állattartás támogatására a lehető legkedvezőbb árakon a tervezhető beavatkozások, állatorvosi-, illetve gyógyszerköltségek.

Ivartalanítási kampány

Több gyógyszergyártó cég támogatásával kedvezményes áron elérhető kutya, macska és kisállat ivartalanítás egész évben.