Időpont egyeztetés

Tisztelt Ügyfeleink! Kedves Gazdik!

IDŐINTERVALLUM FOGLALÁSA

2021. december 1-jétől a visszatérő ügyfeleinknek szeretnénk biztosítani a rövidebb várakozási időt, ami nekünk is lehetőséget ad a napi forgalom előre tervezésére. Kérjük, hívja rendelőnket az ismert telefonszámokon, és jelezze asszisztens kollégánknak, hogy milyen jellegű kéréssel, mikor jönne hozzánk.

Fix időpontot a továbbiakban sem tudunk biztosítani – mert a sürgős vagy elhúzódó kezelésekkel nem tudunk előre kalkulálni –, de a megadott időintervallumban igyekszünk a lehető leghamarabb ellátni kedvencét.

IDŐPONT (IDŐINTERVALLUM) FOGLALÁSA

Állatgyógyászati központunkban továbbra is lehetséges időpontot (időintervallumot) foglalni szakrendelésre vagy tervezett műtéti beavatkozásokra.

Időintervallumot foglalni csak a rendelő telefonszámain lehetséges (+36 1 294 2518, +36 30 538 4736), mert itt rögtön meg tudjuk beszélni, hogy a kezelés, szakrendelés vagy egy esetleges műtét várhatóan mennyi időt vesz majd igénybe, és milyen előkészítő feladatokra van szükség a gazdi részéről.

Sürgősségi helyzet esetén az előre foglalt időpont módosulhat.

ÜGYELETI DÍJ (hétköznap 20 óra után): + 12 000 Ft

Hétköznap 09–20 óra között tartunk nyitva. 

Köszönjük megértésüket! Köszönjük, hogy segíthetünk!

Mit csinálunk még?

Szolgáltatásaink

A modern szemléletű állatgyógyászat egyre több új eszközt vet be a gyógyítás és a rehabilitáció területén, amelyek magas szinten képesek jobbá tenni kedvenceink életét. A Murmuczok Állatgyógyászati Centrum szolgáltatásait ehhez igazodva állítottuk össze.

Kisállat ortopédiai szakrendelés

Dr. Papp Zalán kisállatgyógyász szakállatorvos, ortopédus rendelése, ahol a szakvizsgálattól a műtétig kíséri végig négylábú pácienseit.

Kardiológiai szakrendelés

Kutyák és macskák veleszületett és szerzett szívbetegségeinek teljes körű kivizsgálása és gyógyszeres terápiája, valamint hasi ultrahang vizsgálat.

Bőrgyógyászati rendelés

Kisállatokra specializálódott klinikus állatorvos rendeléssel, ahol a bőrbetegségek alapos diagnosztizálása után a kezelési módok kiválasztása is megtörténik.

Szobatiszta pamacsok

Exkluzív szocializációs tanfolyam a legkisebb kölyökkutyáknak, még a kutyasuli előtt, Szak Enikő kutyaviselkedés-terapeuta szakmai vezetésével.

Polarisol lámpa – fényterápia

A polarizált fény bőrbetegségek, ízületi megbetegedések, akár a légúti megbetegedések kezelésében is kiegészítő vagy önálló terápiás módszer lehet.

Bemer

Különböző kóros állapotok kezelése a BEMER 3000 Vet készülék által kibocsátott mágneses hullámok segítségével, bérletes rendszerben is.

Gazdibarát ajánlatok

A felelős és kulturált állattartás támogatására a lehető legkedvezőbb árakon a tervezhető beavatkozások, állatorvosi-, illetve gyógyszerköltségek.

Ivartalanítási kampány

Több gyógyszergyártó cég támogatásával kedvezményes áron elérhető kutya, macska és kisállat ivartalanítás egész évben.