Rólunk

Minden házi kedvenc családtag, mindegy mennyi ideje él velünk. Ezért ugyanolyan törődést és gondoskodást érdemelnek akut vagy krónikus betegségek esetében is, mint a családunk többi tagja. Egy óriási különbség azonban mégis akad: az állatok nem tudják elmondani, hogy mi fáj nekik. Ezért kiemelt odafigyelést és alapos ellátást igényelnek az állatorvosi személyzettől.

Ugató és nyávogó páciensekkel dolgozva, a Murmuczok Állatgyógyászati Centrum és Patika dolgozói értjük és elismerjük az igényt, hogy a hozzánk érkező állatok a legnagyobb odafigyelésben részesüljenek, megérkezésük pillanatától egészen a gyógyulás utánkövetésének időszakáig. Nálunk természetes az udvarias fogadtatás, a kényelmes, tiszta és barátságos környezet, az elhivatott személyzetünk pedig egyik legnagyobb büszkeségünk. Hétköznap 11 órás rendelési időben várjuk a hozzánk érkező állatokat.

Rendelőnk személyzetének szakmai hozzáértését a folyamatos továbbképzések segítik, így garantáltan a legmodernebb és leghumánusabb módszereket és eszközöket alkalmazzák az állatok gyógyítása során.

Minden kezelés közben, ahol Ön nem lehet jelen, a lehető legtöbbet elkövetünk azért, hogy a ránk bízott kisállata ne élje meg traumaként a nálunk, gazdi nélkül töltött időt.

Ugyanígy szívügyünk a magyarországi állattartó kultúra javítása, ezért utánajárunk minden olyan információnak, újdonságnak, ami szükséges lehet a kulturált és helyes állattartáshoz, és ezekről tájékoztatjuk a hozzánk betérő, vagy tőlünk tanácsot kérő gazdikat.

Csapatunk szintén külön figyelmet fordít az örökbefogadott, mentett vagy hányatott sorsú páciensekre, hogy kezelésük során segítsük a mentális rehabilitációjukat is.

Zsákbamacskát nem árulunk, ez a Murmuczok Állatgyógyászati Centrumban szakmai elhivatottságunk fontos jelzője. Ismerjük a határainkat, és olyan esetet, amit ne tudnánk megoldani 100% biztonsággal, nem vállalunk el. Amikor olyan területre tévedünk, ahol tudjuk, hogy van szakmailag jobban felkészült, arra a területre szakosodott kolléga, akkor az Ön kedvencét a legjobb helyre irányítjuk tovább.

Olyan szolgáltatásokat kínálunk, melyek hosszú időre megőrzik Önnek kedvencét – minket pedig az Ön jó emlékezetében.

KÖSZÖNJÜK, HOGY SEGÍTHETÜNK! (Közel 30 éve!)

Mit csinálunk még?

Szolgáltatásaink

A modern szemléletű állatgyógyászat egyre több új eszközt vet be a gyógyítás és a rehabilitáció területén, amelyek magas szinten képesek jobbá tenni kedvenceink életét. A Murmuczok Állatgyógyászati Centrum szolgáltatásait ehhez igazodva állítottuk össze.

Kisállat ortopédiai szakrendelés

Dr. Papp Zalán kisállatgyógyász szakállatorvos, ortopédus rendelése, ahol a szakvizsgálattól a műtétig kíséri végig négylábú pácienseit.

Kardiológiai szakrendelés

Kutyák és macskák veleszületett és szerzett szívbetegségeinek teljes körű kivizsgálása és gyógyszeres terápiája, valamint hasi ultrahang vizsgálat.

Bőrgyógyászati rendelés

Kisállatokra specializálódott klinikus állatorvos rendeléssel, ahol a bőrbetegségek alapos diagnosztizálása után a kezelési módok kiválasztása is megtörténik.

Szobatiszta pamacsok

Exkluzív szocializációs tanfolyam a legkisebb kölyökkutyáknak, még a kutyasuli előtt, Szak Enikő kutyaviselkedés-terapeuta szakmai vezetésével.

Polarisol lámpa – fényterápia

A polarizált fény bőrbetegségek, ízületi megbetegedések, akár a légúti megbetegedések kezelésében is kiegészítő vagy önálló terápiás módszer lehet.

Bemer

Különböző kóros állapotok kezelése a BEMER 3000 Vet készülék által kibocsátott mágneses hullámok segítségével, bérletes rendszerben is.

Gazdibarát ajánlatok

A felelős és kulturált állattartás támogatására a lehető legkedvezőbb árakon a tervezhető beavatkozások, állatorvosi-, illetve gyógyszerköltségek.

Ivartalanítási kampány

Több gyógyszergyártó cég támogatásával kedvezményes áron elérhető kutya, macska és kisállat ivartalanítás egész évben.