MURMUCZOK宠物医疗中心

您给狗猫或其他小宠物找兽医吗?你找对了地方!

我们欢迎您来到我们的兽医中心,该中心位于布达佩斯第十八区,在基什佩斯特和佩斯森特洛林茨的交界处,靠近市中心和李斯特·费伦茨机场,但环境安静,提供免费停车。您是否在寻找一个可靠、干净、设备齐全的兽医中心?我们的兽医诊所具备:

  • 2间诊室,3张检查台;
  • 一间配备诊断仪器的房间(X光、超声波、耳镜);
  • 监护室、手术室和术前麻醉室。

兽医药房,宠物食品和用品专卖店:

  • 全面的兽医咨询;
  • 营养和药物咨询。 (Hill’s、Royal Canin、Happy Dog等)

我们乐意回答您的问题,无论您通过何种方式与我们联系。请与我们联系。请致电或发送电子邮件给我们,我们总是会回复。

固定电话:+36 1 294 2518, +36 1 294 1734 移动电话:+36 30 538 4736 地址:1184 布达佩斯,Lenkei 街 3号(从Üllői街入口) 电子邮件:info@murmuczok.hu 网站:https://www.murmuczok.hu

信息:营业时间 / 咨询 / 兽医药房: 我们已经开业近三十年。工作日:09:00-20:00。如果我们可以在兽医或营养领域帮助您,请带上您的宠物或家人来我们的中心。我们很高兴欢迎您,并请记住我们兽医诊所的口号:感谢您给予我们帮助您的机会

Mit csinálunk még?

Szolgáltatásaink

A modern szemléletű állatgyógyászat egyre több új eszközt vet be a gyógyítás és a rehabilitáció területén, amelyek magas szinten képesek jobbá tenni kedvenceink életét. A Murmuczok Állatgyógyászati Centrum szolgáltatásait ehhez igazodva állítottuk össze.

Kisállat ortopédiai szakrendelés

Dr. Papp Zalán kisállatgyógyász szakállatorvos, ortopédus rendelése, ahol a szakvizsgálattól a műtétig kíséri végig négylábú pácienseit.

Kardiológiai szakrendelés

Kutyák és macskák veleszületett és szerzett szívbetegségeinek teljes körű kivizsgálása és gyógyszeres terápiája, valamint hasi ultrahang vizsgálat.

Bőrgyógyászati rendelés

Kisállatokra specializálódott klinikus állatorvos rendeléssel, ahol a bőrbetegségek alapos diagnosztizálása után a kezelési módok kiválasztása is megtörténik.

Szobatiszta pamacsok

Exkluzív szocializációs tanfolyam a legkisebb kölyökkutyáknak, még a kutyasuli előtt, Szak Enikő kutyaviselkedés-terapeuta szakmai vezetésével.

Polarisol lámpa – fényterápia

A polarizált fény bőrbetegségek, ízületi megbetegedések, akár a légúti megbetegedések kezelésében is kiegészítő vagy önálló terápiás módszer lehet.

Bemer

Különböző kóros állapotok kezelése a BEMER 3000 Vet készülék által kibocsátott mágneses hullámok segítségével, bérletes rendszerben is.

Gazdibarát ajánlatok

A felelős és kulturált állattartás támogatására a lehető legkedvezőbb árakon a tervezhető beavatkozások, állatorvosi-, illetve gyógyszerköltségek.

Ivartalanítási kampány

Több gyógyszergyártó cég támogatásával kedvezményes áron elérhető kutya, macska és kisállat ivartalanítás egész évben.