Kapcsolat

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk az alábbi elérhetőségeink valamelyikén. Lépjen kapcsolatba velünk! Hívjon minket telefonon, vagy kérdezzen bátran e-mailben, minden e-mailre válaszolunk!

Murmuczok Állatgyógyászati Centrum

Virtuálisan már eljutott hozzánk, köszönjük!

Szeretettel várjuk Önt személyesen is!

Nyitvatartás / Rendelés / Állatpatika / Információ:

Közel két évtizede vagyunk nyitva az év minden napján! Eljöhet kedvencével, ha állatorvosi vagy táplálkozási kérdésben segíthetünk, illetve telefonon is szívesen adunk felvilágosítást.  Folyamatos szolgáltatásunk érdekében és dolgozóink védelmében egy gazdit tudunk csak beengedni egy kedvenccel. Mi szeretettel fogadjuk és ne feledje állatkórházunk mottóját: KÖSZÖNJÜK, HOGY SEGÍTHETÜNK! Hétköznap: 09 – 20 Szombat, vasárnap, ünnepnap: 14 – 18 Kivétel: december 24-e és december 31-e, ezen két napon nem délután, hanem reggel 09-11-ig vagyunk nyitva. Várjuk érdeklődését!

Mit csinálunk még?

Szolgáltatásaink

A modern szemléletű állatgyógyászat egyre több új eszközt vet be a gyógyítás és a rehabilitáció területén, amelyek magas szinten képesek jobbá tenni kedvenceink életét. A Murmuczok Állatgyógyászati Centrum szolgáltatásait ehhez igazodva állítottuk össze.

Kisállat ortopédiai szakrendelés

Dr. Papp Zalán kisállatgyógyász szakállatorvos, ortopédus rendelése, ahol a szakvizsgálattól a műtétig kíséri végig négylábú pácienseit.

Kardiológiai szakrendelés

Kutyák és macskák veleszületett és szerzett szívbetegségeinek teljes körű kivizsgálása és gyógyszeres terápiája, valamint hasi ultrahang vizsgálat.

Bőrgyógyászati szakrendelés

Dr. Sike Nikolett, klinikus állatorvos rendelése, ahol a bőrbetegségek alapos diagnosztizálása után a kezelési módok kiválasztása is megtörténik.

Szobatiszta pamacsok

Exkluzív szocializációs tanfolyam a legkisebb kölyökkutyáknak, még a kutyasuli előtt, Gyulainé Szak Enikő kutyaviselkedés-terapeuta szakmai vezetésével.

Polarisol lámpa – fényterápia

A polarizált fény bőrbetegségek, ízületi megbetegedések, akár a légúti megbetegedések kezelésében is kiegészítő vagy önálló terápiás módszer lehet.

Bemer

Különböző kóros állapotok kezelése a BEMER 3000 Vet készülék által kibocsátott mágneses hullámok segítségével, bérletes rendszerben is.

Gazdibarát ajánlatok

A felelős és kulturált állattartás támogatására a lehető legkedvezőbb árakon a tervezhető beavatkozások, állatorvosi-, illetve gyógyszerköltségek.

Ivartalanítási kampány

A CEVA gyógyszergyártó cég támogatásával kedvezményes áron elérhető kutya, macska és kisállat ivartalanítás a megjelölt időszakokban.