BEMER

Új technológia az állatgyógyászatban

A Murmuczok Állatgyógyászati Centrumban elkötelezettek vagyunk az új gyógyítási technológiák alkalmazása mellett. Ez a hozzáállás vezetett egy BEMER 3000 Vet készülék beszerzéséhez minket. Az alkalmazott technológia az állatgyógyászatban újnak számít, de az embergyógyászatban már ismert és bevált, mágneses hullámok élettani hatásán alapul.

BEMER 3000 Vet készülék által kibocsátott mágneses hullámok molekuláris szintű hatásukkal  serkentik a sejtek energiatermelését. Ezáltal:

 • fokozódik az anyagcsere,
 • felgyorsul a szervezetre toxikus anyagok elszállítása, kiürülése,
 • megnő a vér oxigénellátottsága, javul a mikrocirkuláció,
 • aktiválódnak az immunrendszer válaszfolyamatai,
 • felgyorsul a sejtek, szövetek regenerációja.

Az egészséges páciensek számára az egészséget tartóssá teszi a legjobb teljesítőképesség mellett, és kiválóan alkalmas az energiahiányos állapotból adódó megbetegedések megelőzésére is. A beteg állatok esetén széles körűen, átfogóan serkenti és aktiválja a szükséges gyógyítási folyamatokat a gyógyszeres kezelés kiegészítőjeként, vagy egyedtől függően akár a gyógyszeres kezelést teljesen ki is válthatja. Az előbbiek ismeretében kiválóan alkalmazható az állatgyógyászatban az alábbi területeken:

 • sebek gyógyítására (a műtéti sebek is szebben gyógyulnak),
 • csonttörések, rándulások, zúzódások kezelésére,
 • degeneratív mozgásszervi betegségek, ízületi gyulladás esetén,
 • vérkeringési zavaroknál,
 • lábadozás vagy legyengülés esetén,
 • neurológiai eredetű mozgászavarok esetén,
 • ellenállóképesség javítására,
 • fizikai állóképesség javítására,
 • kiállítások, versenyek előtti felkészítés idején,
 • bőr- és szőrproblémák esetén.

A kezelésnek káros hatásai nincsenek, a kísérő személyre nézve sem.

A kezelés időtartama az állat állapotától és a kezelések számától függően változik.

Áraink

Egy kezelés ára 6.000 forint, 10 alkalmas bérlet esetén 5.000 forint / alkalom.

Tapasztalataink szerint kúraszerű alkalmazással érhetők el a legjobb eredmények (látványos javulás, gyógyszeradag-felezés vagy gyógyszerek teljes elhagyása), ezért például a 10 alkalmas bérletrendszerben a legjobb hatás elérése érdekében a kezelések gyakorisága 1-3 nap.

Ha további kérdései lennének a kezeléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal.

Mit csinálunk még?

Szolgáltatásaink

A modern szemléletű állatgyógyászat egyre több új eszközt vet be a gyógyítás és a rehabilitáció területén, amelyek magas szinten képesek jobbá tenni kedvenceink életét. A Murmuczok Állatgyógyászati Centrum szolgáltatásait ehhez igazodva állítottuk össze.

Kisállat ortopédiai szakrendelés

Dr. Papp Zalán kisállatgyógyász szakállatorvos, ortopédus rendelése, ahol a szakvizsgálattól a műtétig kíséri végig négylábú pácienseit.

Kardiológiai szakrendelés

Kutyák és macskák veleszületett és szerzett szívbetegségeinek teljes körű kivizsgálása és gyógyszeres terápiája, valamint hasi ultrahang vizsgálat.

Bőrgyógyászati rendelés

Kisállatokra specializálódott klinikus állatorvos rendeléssel, ahol a bőrbetegségek alapos diagnosztizálása után a kezelési módok kiválasztása is megtörténik.

Szobatiszta pamacsok

Exkluzív szocializációs tanfolyam a legkisebb kölyökkutyáknak, még a kutyasuli előtt, Szak Enikő kutyaviselkedés-terapeuta szakmai vezetésével.

Polarisol lámpa – fényterápia

A polarizált fény bőrbetegségek, ízületi megbetegedések, akár a légúti megbetegedések kezelésében is kiegészítő vagy önálló terápiás módszer lehet.

Bemer

Különböző kóros állapotok kezelése a BEMER 3000 Vet készülék által kibocsátott mágneses hullámok segítségével, bérletes rendszerben is.

Gazdibarát ajánlatok

A felelős és kulturált állattartás támogatására a lehető legkedvezőbb árakon a tervezhető beavatkozások, állatorvosi-, illetve gyógyszerköltségek.

Ivartalanítási kampány

Több gyógyszergyártó cég támogatásával kedvezményes áron elérhető kutya, macska és kisállat ivartalanítás egész évben.