Bemutatkozunk

Cégünk rövid története

A Murmuczok Állatgyógyászati Centrum és Patikát 1996-ban alapítottuk. Családi vállalkozás, száz százalékban magyar tulajdonosi körrel.

Az év 365 napján vagyunk nyitva, mert úgy gondoljuk a baj bármikor jöhet (sajnos) így ránk mindig számíthatnak! Állatorvosi rendelőink több mint 300 négyzetméteren, modern és korszerű környezetben egy jól képzett, elkötelezett, fiatal állatorvos csapattal, gazdibarát árakkal várja a kedvenceket és kedves állattartó vendégeinket.

Csapatunk a MurmuczokTeam, több főállású, néhány részmunkaidős és pár külsős állatorvos, több mint 20 segítő asszisztensi jobbkéz (nálunk az asszisztensek 2 segítő jobbkézzel rendelkeznek) dolgozik azért, hogy az Ön kedvence mielőbb felépüljön, és mindig szívesen térjen be hozzánk. Kollégáink a csapatban saját szenvedélyük alapján választott szakterületek kiváló képviselői. Így találhat nálunk egzotikus, rágcsáló és nyulakra, fogászatra, kardiológiára specializálódott állatorvost, ortopédus és belgyógyász szakembert is.

A kulturált légkondicionált környezet, az állandó tisztaság, a barátságos, segítőkész, családias légkör, a kiváló szakmai felkészültség, a magas szintű műszeres felszereltség, párosítva az egyéni odafigyeléssel és empátiával lehetőséget teremt a kiemelkedően magas színvonalú munkavégzéshez.

Munkánkat megbízható, folyamatos laborháttér, házi automata gyorslabor, valamint korszerű orvosi műszerezettség (röntgen, digitális képalkotó, altatógép, légzés figyelő monitor, infúziós pumpa és melegítő, csontsebészeti műszerek, termo- és elektrokauter, ultrahangkészülék speciális kisállat-programmal, ultrahangos fogkő eltávolító, video otoscope, Bemer mágnesterápiás készülék, Polarisol készülék, …) segítik. Célunk a magas színvonalú és teljes körű szolgáltatás biztosítása az állattartók részére.

A Murmuczok Állatgyógyászati Centrum szolgáltatási területei

Állatorvosi rendelő

 • 4 vizsgálóhelység 5 vizsgálóasztal
 • 3 műtő /+előkészítő/
 • külön műszeres vizsgáló helység
 • RTG, digitalis kiolvasó
 • színes modern UH készülék
 • automata gyorslabor gépek
 • Bemer mágnesterápiás kezelés
 • Polarisol fényterápiás kezelés
 • betegőrző

Állatpatika és Állateledel- és felszerelés szaküzlet

 • teljes körű állatgyógyászati tanácsadás
 • diétás és gyógytáp konzultáció
 • webshop
 
További információkhoz juthat honlapunk különböző oldalain, melyekre a menüpontok segítségével juthat el.
Mindig friss információk talál a Murmuczok Állatgyógyászati Centrum közösségi oldalain,  csatlakozzon hozzánk ott is!

 

Mit csinálunk még?

Szolgáltatásaink

A modern szemléletű állatgyógyászat egyre több új eszközt vet be a gyógyítás és a rehabilitáció területén, amelyek magas szinten képesek jobbá tenni kedvenceink életét. A Murmuczok Állatgyógyászati Centrum szolgáltatásait ehhez igazodva állítottuk össze.

Kisállat ortopédiai szakrendelés

Dr. Papp Zalán kisállatgyógyász szakállatorvos, ortopédus rendelése, ahol a szakvizsgálattól a műtétig kíséri végig négylábú pácienseit.

Kardiológiai szakrendelés

Kutyák és macskák veleszületett és szerzett szívbetegségeinek teljes körű kivizsgálása és gyógyszeres terápiája, valamint hasi ultrahang vizsgálat.

Bőrgyógyászati szakrendelés

Dr. Sike Nikolett, klinikus állatorvos rendelése, ahol a bőrbetegségek alapos diagnosztizálása után a kezelési módok kiválasztása is megtörténik.

Szobatiszta pamacsok

Exkluzív szocializációs tanfolyam a legkisebb kölyökkutyáknak, még a kutyasuli előtt, Gyulainé Szak Enikő kutyaviselkedés-terapeuta szakmai vezetésével.

Polarisol lámpa – fényterápia

A polarizált fény bőrbetegségek, ízületi megbetegedések, akár a légúti megbetegedések kezelésében is kiegészítő vagy önálló terápiás módszer lehet.

Bemer

Különböző kóros állapotok kezelése a BEMER 3000 Vet készülék által kibocsátott mágneses hullámok segítségével, bérletes rendszerben is.

Gazdibarát ajánlatok

A felelős és kulturált állattartás támogatására a lehető legkedvezőbb árakon a tervezhető beavatkozások, állatorvosi-, illetve gyógyszerköltségek.

Ivartalanítási kampány

A CEVA gyógyszergyártó cég támogatásával kedvezményes áron elérhető kutya, macska és kisállat ivartalanítás a megjelölt időszakokban.