Ügyelet

Mi a Murmuczok Állatgyógyászati Centrum 1996. május elseje óta minden nap segítünk a hozzánk forduló gazdiknak. A teljes épület, a földszinti rendelővel és az emeleti patikai is nyitva az év minden napján, melyhez igyekszünk hétvégén és ünnepnap is megfelelő létszámú kollégát biztosítani. A hozzánk forduló gazdik megnövekedett igényeit (főleg hétvégén és ünnepnap), így sem tudjuk időnként maradéktalanul kiszolgálni. Bár a MAOK irányelvei alapján lehetőségünk van extra felárak felszámolására, ezekkel igen ritkán és kivételes esetben éltünk eddig is.

ÜGYELETI DÍJ

Tisztelt Ügyfeleink! Kedves Gazdik!

A MAGYAR ÁLLATORVOSI KAMARA (továbbiakban MÁOK) 2017. októberében új díjtételi szabályzatot tett közzé a 2012. évi CXXVII. törvény 4.§ (6) l) pontja alapján.

A MÁOK – mint szakmai felügyeleti szervünk – döntése alapján az alábbi módosításokat vezetjük be 2021. december 01-jétől:

Az alábbi esetekben (dolgozóink munkaidejének védelmében) ügyeleti díjat számítunk fel a vizsgálati és kezelési díjon felül:

 • Nyitvatartási időn túl tartó, elhúzódó kezelések, vizsgálatok esetén.
 • A hatályos jogszabályok alapján veszélyes állatnak számító faj, valamint veszélyessé nyilvánított eb állatorvosi ellátása esetén.

ÜGYELETI DÍJ (hétköznap 20 óra után, szombat-vasárnap): + 6 000 Ft

ÜGYELETI DÍJ (munkaszüneti ünnepnapokon): + 12 000 Ft

Hétköznap 09–20 óra között tartunk nyitva. 

Hétvégén és ünnepnapokon 14–18 óra között ügyeletet tartunk! 

(Ügyeleti szolgáltatásunk csökkentett személyi feltételekkel a sürgős esetek ellátását szolgálja, egyéb eseteket ügyeleti felár ellenében, a kapacitásunk függvényében látunk el.)

December 24-én és 31-én 9–11 óra között nyújtunk ügyeleti szolgáltatást.

2022. október 15-én és 31-én hétvégi, 5000 Ft-os ügyeleti díj kerül felszámításra.

A balesetes, életveszélyes esetek, illetve a folyamatos kezelés (pl.: infúziós) miatt visszarendelt ügyfelek az ügyeleti díj felszámítása alól kivételt képeznek.

Köszönjük megértésüket! Köszönjük, hogy segíthetünk!

Munkaszüneti ünnepnapokon csak ügyeletet tartunk!

Az alábbi munkaszüneti napokon (dolgozóink munkaidejének védelmében) csak ügyeletet tartunk, kizárólag a balesetes vagy életveszélyesen sürgős esetek ellátására.

Ezeken a napokon 12 000 Ft ügyeleti díj kerül felszámításra a vizsgálati és kezelési díjon felül! Köszönjük megértésüket!

Munkaszüneti napok 2023. évben:

 • 2023. január 1., vasárnap: Újév első napja
 • 2023. március 15., szerda: 1848-as Forradalom ünnepe
 • 2023. április 07., péntek: Nagypéntek
 • 2023. április 10., hétfő: Húsvét hétfő
 • 2023. május 1., hétfő: Munka ünnep
 • 2023. május 29., hétfő: Pünkösd hétfő
 • 2023. augusztus 20., vasárnap: Szent István ünnepe
 • 2023. október 23., hétfő: 1956-os Forradalom ünnepe
 • 2023. november 1., szerda: Mindenszentek napja
 • 2023. december 24., vasárnap: Karácsony
 • 2023. december 25., hétfő: Karácsony
 • 2023. december 26., kedd: Karácsony másnapja

Lehel úti Állatkórház

Állatorvos, állatkórház éjjel-nappal Budapesten.

1135 Budapest, (XIII. kerület) Lehel u. 43. (Hungária krt.-nál a régi Domus és Kika szomszédságában)

Nyitva minden nap 0-24-ig! (ügyeleti időszakban telefonhívásokat sajnos nem tudunk fogadni!)

Azaz, nem veszik fel a telefont, mert már nincs rá segítő kéz, így gond esetén, mielőbb indulni kell hozzájuk!

Kórházi hétköznapi munkarend: Nyitva minden nap 0-24-ig!

Hétköznaponként reggel 7,30 és 8,30 között az aznapi műtétes betegek felvétele történik. 8,30-tól kb. 9,00-ig kórházi vizit zajlik. Ebben az időszakban a szakorvosi vizsgálatra előjegyzés alapján érkező betegeken kívül csak sürgősségi életmentő esetben fogadunk ambuláns beteget. Az ambuláns rendelésre érkezőknek a hosszabb várakozási idő elkerülése érdekében javasoljuk, hogy 9 óra után érkezzenek.

Parkolónkban a forgalmi rend megváltozott! Behajtás továbbra is a Lehel utcai oldalról történik, de kihajtani csak az épület mögött kialakított új kijáraton lehet a Hun utca felé. Kérjük figyeljék a forgalmi jelzéseket.

Telefon és Fax: 350-0361 és 350-1166 (3-as mellék).

Telefonvonalaink minden nap a rendelési időben hívhatók, ügyeleti időszakban telefonhívásokat sajnos nem tudunk fogadni.

Éjszakai ügyeletben a mindenkori munkadíjakat (vizsgálat, műtét stb.) 50%-os munkadíj felárral számoljuk. Emellett hétköznap este 22 óra és másnap reggel 8 óra között illetve szombat, vasárnap és munkaszüneti nap – általában – este 20 óra és másnap reggel 8 óra között, a mindenkori vizsgálati és kezelési költségen kívül 10,000 Ft éjszakai ügyeleti pótdíjat is külön fel kell számolnunk.

Ez azt jelenti, hogy az éjszakai vizsgálati alapdíj 22 000 Ft-tól számítható.

Dr. Juhász Tamás NON-STOP Kisállatkórház

1112 Budapest, (XI. kerület Buda) Péterhegyi út 46. (Őrmezőn az Egér úthoz közel)

Nyitva minden nap 0-24-ig!

Dr. Juhász Tamás NON-STOP Kisállatkórház

Telefon: +36-1-310-1106, +36-1-310-1554, +36-1-310-0108

NON-STOP állatkórház

Non-stop állatkórház nyitvatartása lehetővé teszi, hogy kedvencét baj esetén is bármikor hozhassa. 24 órás nyitvatartásunk, az időpont – egyeztetéses betegfogadás, 4 kezelő, a 2 műtő lehetővé teszi, hogy a várakozási időt a minimumra csökkentsük.

NON-STOP állatkórház rendelése: folyamatos 0-24 órás nyitvatartás.

Állatkórház ügyelet

Állatkórház ügyelet alatt egy orvos és egy aszisztens mindig a kórházban tartózkodik és ellátja a sürgős eseteket, életmentő műtéteket.

Állatkórház ügyelet nyitvatartása: este 21-08 óráig   ügyeleti díjat számolunk fel.

Állatorvosi ügyelet díja: saját betegeinknek továbbra is 12 000,- Ft, új betegeknek 16 000,- Ft. Az ügyeleti díj nem tartalmazza a vizsgálat, a kezelés és a gyógyszerek árát.

Vizsgálati díj 8 000,-

Ez azt jelenti, hogy az éjszakai vizsgálati alapdíj 20 000 – 24 000 Ft-tól számítható.

Mit csinálunk még?

Szolgáltatásaink

A modern szemléletű állatgyógyászat egyre több új eszközt vet be a gyógyítás és a rehabilitáció területén, amelyek magas szinten képesek jobbá tenni kedvenceink életét. A Murmuczok Állatgyógyászati Centrum szolgáltatásait ehhez igazodva állítottuk össze.

Kisállat ortopédiai szakrendelés

Dr. Papp Zalán kisállatgyógyász szakállatorvos, ortopédus rendelése, ahol a szakvizsgálattól a műtétig kíséri végig négylábú pácienseit.

Kardiológiai szakrendelés

Kutyák és macskák veleszületett és szerzett szívbetegségeinek teljes körű kivizsgálása és gyógyszeres terápiája, valamint hasi ultrahang vizsgálat.

Bőrgyógyászati szakrendelés

Dr. Sike Nikolett, klinikus állatorvos rendelése, ahol a bőrbetegségek alapos diagnosztizálása után a kezelési módok kiválasztása is megtörténik.

Szobatiszta pamacsok

Exkluzív szocializációs tanfolyam a legkisebb kölyökkutyáknak, még a kutyasuli előtt, Gyulainé Szak Enikő kutyaviselkedés-terapeuta szakmai vezetésével.

Polarisol lámpa – fényterápia

A polarizált fény bőrbetegségek, ízületi megbetegedések, akár a légúti megbetegedések kezelésében is kiegészítő vagy önálló terápiás módszer lehet.

Bemer

Különböző kóros állapotok kezelése a BEMER 3000 Vet készülék által kibocsátott mágneses hullámok segítségével, bérletes rendszerben is.

Gazdibarát ajánlatok

A felelős és kulturált állattartás támogatására a lehető legkedvezőbb árakon a tervezhető beavatkozások, állatorvosi-, illetve gyógyszerköltségek.

Ivartalanítási kampány

A CEVA gyógyszergyártó cég támogatásával kedvezményes áron elérhető kutya, macska és kisállat ivartalanítás a megjelölt időszakokban.