Polarisol lámpa – fényterápia

Polarizált fény a gyorsabb gyógyulásért

A Polarisol fényterápia hasznos többek között a bőrbetegségek, ízületi megbetegedések, sőt, akár a légúti megbetegedések kezelésében is kiegészítő vagy önálló terápiás módszerként!

A Polarisol lámpa polarizált fény előállításával fejti ki kedvező hatását. A polarizált fény javítja a mikrokeringést, serkenti a gyógyulási, regeneratív folyamatokat, felgyorsítja a sebgyógyítást, csillapítja a fájdalmat és erősíti az immunrendszert.

A polarizált fény egy alacsony energiájú, inkoherens fény, amelyben a fény hullámai kizárólag párhuzamos síkokban mozognak, a látható fényt és az infravörös tartomány bizonyos részét magában foglalva.

A polarizált fény a bőr alatti kötőszövetekbe hatolva kitágítja a hajszálereket és véredényeket. Ez serkenti a helyi vérellátást, így több oxigén és tápanyag jut az adott területre, amely felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.

A polarizáltfény-terápiát elsősorban melegvérű állatoknak (emlősök, madarak) ajánljuk, de kedvező élettani hatással bír bizonyos hüllőfajokra is, például a teknősfélére, vagy a gyíkokra!

Kiegészítő vagy önálló terápiás módszerként az alábbi esetekben ajánljuk:

 • Sebgyógyítás, szövetregenerálás
 • Bőrbetegségek (bőrgombásodás, szőrtüszőatka, fülrühesség, bűzmirigy-gyulladás)
 • Operációk és sérülések utáni sebgyógyulás
 • Ízületi problémák
 • Gerincbetegségek, porckorongsérv
 • Fájdalomcsillapítás
 • Bőrápoló kenőcsök, krémek, gyógyszerek hatóanyagainak gyorsabb felszívódása

Áraink

 • Szoktatás a fényterápiához (15 perc): INGYENES. Első alkalommal praxisunk ügyfeleinek kedvencei 15 percben ingyenesen ismerkedhetnek készülékünkkel!
 • Első kezelés (15 perc): 2 500 Ft
 • Bérlet 5 alkalom (+1 ajándékkezelés): 20 000 Ft helyett 15 000 Ft
 • Bérlet 10 alkalom (+3 ajándékkezelés): 40 500 Ft helyett 28 000 Ft
 • Nagyobb műtéti beavatkozás után orvosi ajánlásra az első 3 alkalom praxisunk ügyfeleinek INGYENES

A kezelések igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges a 06 (1) 294-2518-as telefonszámon!

Otthoni használatra a készülék megrendelhető telefonon is: 06 (1) 294-2518

Mit csinálunk még?

Szolgáltatásaink

A modern szemléletű állatgyógyászat egyre több új eszközt vet be a gyógyítás és a rehabilitáció területén, amelyek magas szinten képesek jobbá tenni kedvenceink életét. A Murmuczok Állatgyógyászati Centrum szolgáltatásait ehhez igazodva állítottuk össze.

Kisállat ortopédiai szakrendelés

Dr. Papp Zalán kisállatgyógyász szakállatorvos, ortopédus rendelése, ahol a szakvizsgálattól a műtétig kíséri végig négylábú pácienseit.

Kardiológiai szakrendelés

Kutyák és macskák veleszületett és szerzett szívbetegségeinek teljes körű kivizsgálása és gyógyszeres terápiája, valamint hasi ultrahang vizsgálat.

Bőrgyógyászati szakrendelés

Dr. Sike Nikolett, klinikus állatorvos rendelése, ahol a bőrbetegségek alapos diagnosztizálása után a kezelési módok kiválasztása is megtörténik.

Szobatiszta pamacsok

Exkluzív szocializációs tanfolyam a legkisebb kölyökkutyáknak, még a kutyasuli előtt, Gyulainé Szak Enikő kutyaviselkedés-terapeuta szakmai vezetésével.

Polarisol lámpa – fényterápia

A polarizált fény bőrbetegségek, ízületi megbetegedések, akár a légúti megbetegedések kezelésében is kiegészítő vagy önálló terápiás módszer lehet.

Bemer

Különböző kóros állapotok kezelése a BEMER 3000 Vet készülék által kibocsátott mágneses hullámok segítségével, bérletes rendszerben is.

Gazdibarát ajánlatok

A felelős és kulturált állattartás támogatására a lehető legkedvezőbb árakon a tervezhető beavatkozások, állatorvosi-, illetve gyógyszerköltségek.

Ivartalanítási kampány

A CEVA gyógyszergyártó cég támogatásával kedvezményes áron elérhető kutya, macska és kisállat ivartalanítás a megjelölt időszakokban.