Kisállat ortopédiai szakrendelés

Dr. Papp Zalán, kisállatgyógyász szakállatorvos, ortopédus, a szegedi Móravárosi Állatgyógyászati Központ vezető sebésze

1996-ben végzett az Állatorvostudományi Egyetemen.

Az utóbbi években többségében – az általános betegellátáson túl – ortopédiai és traumatológiai esetekkel foglalkozik. 2004 óta a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület tagja A kollégák közötti szakmai munkát támogatva, a Diszplázia Bizottság értékelő tagja.

Rendszeresen részt vesz hazai és külföldi ortopédia és neurológia témájú konferenciákon, hogy a legnaprakészebb szakmai ismeretekkel rendelkezzen.

Az elmúlt években rendszeresen tart előadást állatorvosi asszisztenseknek. Műtét műszer és eszköztan tematikus egység oktatója a Kisállatgyógyászati asszisztens
képzésben.

ÁRLISTA 2022. december 01-től és 2024-ben is!

  • Ortopédiai és neurológia szakvizsgálat (másod vélemény kérése is): 24 000 Ft
    (meglévő előzetes eredményeket kérjük e-mailben elküldeni az info@murmuczok.hu -ra), fizikális vizsgálat, ortopédiai kontroll vizsgálat (visszarendelés alapján): 15 000 Ft
  • RTG diagnosztikai vizsgálat 10 000 Ft – tól
  • Műtéti beavatkozás előtt laborvizsgálat, szívférgesség szűrés ajánlott. (6 évesnél idősebb állat esetén kötelező)
  • Ortopédiai és neurológia műtét 150 000 Ft – 350 000 Ft + gyógyszer + gallér (használata kötelező)

Szakrendelésének tervezett napjai, melyre időpont foglalható kollégánknál:

  • 2023. november 29.
  • 2023. december 14.

Időpont foglalható az alábbi számon: +36 1 294 2518, +36 30 538 4736

Amennyiben rendelkezik beutalóval, vagy előzetes vizsgálati eredménnyel (korlap), küldje el emailben az info@murmuczok.hu címre.

Mit csinálunk még?

Szolgáltatásaink

A modern szemléletű állatgyógyászat egyre több új eszközt vet be a gyógyítás és a rehabilitáció területén, amelyek magas szinten képesek jobbá tenni kedvenceink életét. A Murmuczok Állatgyógyászati Centrum szolgáltatásait ehhez igazodva állítottuk össze.

Kisállat ortopédiai szakrendelés

Dr. Papp Zalán kisállatgyógyász szakállatorvos, ortopédus rendelése, ahol a szakvizsgálattól a műtétig kíséri végig négylábú pácienseit.

Kardiológiai szakrendelés

Kutyák és macskák veleszületett és szerzett szívbetegségeinek teljes körű kivizsgálása és gyógyszeres terápiája, valamint hasi ultrahang vizsgálat.

Bőrgyógyászati szakrendelés

Dr. Sike Nikolett, klinikus állatorvos rendelése, ahol a bőrbetegségek alapos diagnosztizálása után a kezelési módok kiválasztása is megtörténik.

Szobatiszta pamacsok

Exkluzív szocializációs tanfolyam a legkisebb kölyökkutyáknak, még a kutyasuli előtt, Gyulainé Szak Enikő kutyaviselkedés-terapeuta szakmai vezetésével.

Polarisol lámpa – fényterápia

A polarizált fény bőrbetegségek, ízületi megbetegedések, akár a légúti megbetegedések kezelésében is kiegészítő vagy önálló terápiás módszer lehet.

Bemer

Különböző kóros állapotok kezelése a BEMER 3000 Vet készülék által kibocsátott mágneses hullámok segítségével, bérletes rendszerben is.

Gazdibarát ajánlatok

A felelős és kulturált állattartás támogatására a lehető legkedvezőbb árakon a tervezhető beavatkozások, állatorvosi-, illetve gyógyszerköltségek.

Ivartalanítási kampány

A CEVA gyógyszergyártó cég támogatásával kedvezményes áron elérhető kutya, macska és kisállat ivartalanítás a megjelölt időszakokban.