Új gazdi

A felelős állattartáshoz a döntés meghozatala az első lépés, hogy cicát, kutyát, nyulat vagy egyéb kisállatot vegyünk magunkhoz.

Szavazzon bizalmat nekünk!

Exkluzív szocializációs tanfolyam kölyökkutyáknak

Kutyasuli? Nem!

Kutyaovi? Nem!

Leginkább kutyabölcsi, hisz azokat a legfiatalabb kölyköket várjuk, akikben túlbuzog a tanulási vágy, avagy a környezet felfedezése iránti olthatatlan kíváncsiság.

Csöndben megsúgjuk, hogy a legtöbbet GAZDI fog tanulni, tehát mondhatjuk, hogy GAZDISULI!

Kiskutya kis gond – nagy kutya nagy probléma is lehet

Amikor egy kölyökkutya egy családhoz kerül, a világ fenekestül felfordul. Akinek ez az első kutyája, jobb, ha előre felkészül a tappancs- és fognyomok, a kiborított vázák, a lehúzott lepedők, a szétrágott papucsok, cipők és szobanövények élményére.

A kölyökkutyák hihetetlenül igényes jószágok.

Igénylik a foglalkozást, a simogatást, a család szeretetét, az odafigyelést, az ételt, a játékot, de a szabályokat, a rendszerességet és néha a nyugalmat is.

Persze maguktól is felnőnek, de jellemzően épp ezek a „majd a magától megnövő” kutyák lesznek az utca rémei. Biztos hallottuk már a “Fogja meg legyen kedves!”, az “Annyira játékos, mindig felugrál!” vagy szimplán csak a “Büdös DÖG!” fordulatokat.

Az elején szerencsére mindenki tiszta lappal indul. Exkluzív tanfolyamunkon abban igyekszünk segíteni, hogy a kölyökkutya növekedésével szinkronban a kutyatulajdonosok is gazdivá fejlődhessenek. Mivel fajtán belül is minden kutya egyéniség, egyedi temperamentummal, motiválhatósággal, és egyedi gazdákkal, mi nagy hangsúlyt fektetünk a fajtajellegnek megfelelő készségek fejlesztésére, és emellett feladatunk a Gazdák felkészítése ezeknek a képességeknek a kiaknázására.

Segítjük az összecsiszolódást, mely alapot ad a 10-15 évnyi boldog együttéléshez.

A kiegyensúlyozott, harmonikus kutya-gazda kapcsolat alapja az igenek és nemek megfelelő aránya, és a helyes és tudatos szocializáció. A tanfolyam témái: az otthoni élet, a szobatisztaság, az autóba és közlekedési eszközre szoktatás, a séták során elvárt viselkedés, engedelmességi alapfeladatok, az állatorvosi kezelésre való felkészítés, a fogápolás bevezetése, vagy kutyakozmetikai tippek, mind-mind ezt segítik elő.

Regisztráció és jelentkezés:

http://bit.ly/2prl5Wb