Időpont egyeztetés

Tisztelt Ügyfeleink! Kedves Gazdik!

IDŐINTERVALLUM FOGLALÁSA

2021. december 1-jétől a visszatérő ügyfeleinknek szeretnénk biztosítani a rövidebb várakozási időt, ami nekünk is lehetőséget ad a napi forgalom előre tervezésére. Kérjük, hívja rendelőnket az ismert telefonszámokon, és jelezze asszisztens kollégánknak, hogy milyen jellegű kéréssel, mikor jönne hozzánk. 

Fix időpontot a továbbiakban sem tudunk biztosítani – mert a sürgős vagy elhúzódó kezelésekkel nem tudunk előre kalkulálni –, de a megadott időintervallumban igyekszünk a lehető leghamarabb ellátni kedvencét.

IDŐPONT (IDŐINTERVALLUM) FOGLALÁSA

Állatgyógyászati központunkban továbbra is lehetséges időpontot (időintervallumot) foglalni szakrendelésre vagy tervezett műtéti beavatkozásokra.

Időintervallumot foglalni csak a rendelő telefonszámain lehetséges (+36 1 294 2518, +36 30 538 4736), mert itt rögtön meg tudjuk beszélni, hogy a kezelés, szakrendelés vagy egy esetleges műtét várhatóan mennyi időt vesz majd igénybe, és milyen előkészítő feladatokra van szükség a gazdi részéről.

Sürgősségi helyzet esetén az előre foglalt időpont módosulhat.

Megértésüket köszönjük!
 

Szombat-vasárnap, illetve munkaszüneti ünnepnapokon csak ügyeletet tartunk!

ÜGYELETI DÍJ (hétköznap 20 óra után, szombat-vasárnap): + 5 000 Ft

ÜGYELETI DÍJ (munkaszüneti ünnepnapokon): + 12 000 Ft

Az alábbi munkaszüneti napokon (dolgozóink munkaidejének védelmében) csak ügyeletet tartunk, kizárólag a balesetes vagy életveszélyesen sürgős esetek ellátására. 

(Ügyeleti szolgáltatásunk csökkentett személyi feltételekkel a sürgős esetek ellátását szolgálja, egyéb eseteket ügyeleti felár ellenében, a kapacitásunk függvényében látunk el.)