Ügyelet

Éjszakai 24 órás ügyelet

Mi a Murmuczok Állatgyógyászati Centrum 1996. május elseje óta minden nap segítünk a hozzánk forduló gazdiknak. A teljes épület, a földszinti rendelővel és az emeleti patikai is nyitva az év minden napján, melyhez igyekszünk hétvégén és ünnepnap is megfelelő létszámú kollégát biztosítani. A hozzánk forduló gazdik megnövekedett igényeit (főleg hétvégén és ünnepnap), így sem tudjuk időnként maradéktalanul kiszolgálni. Bár a MAOK irányelvei alapján lehetőségünk van extra felárak felszámolására, ezekkel igen ritkán és kivételes esetben éltünk eddig is.

A MAGYAR ÁLLATORVOSI KAMARA (továbbiakban MÁOK díjtétel szabályzata alapján (2012. évi CXXVII. törvény 4.§ (6) l) pontja)

Extra felárak

  • 100%-kal magasabb lehet valamennyi díjtétel az ún. készenléti időben (a kihirdetett rendelési időn túl, vagy 19 és 06 óra között, továbbá pihenőnapon, ünnepnapon) történő ellátás esetén.
  • 100%-al magasabb díjtétel számolható el a hatályos jogszabályok alapján veszélyes állatnak számító faj, valamint veszélyessé nyilvánított eb állatorvosi ellátása során.

Kérjük a fentiek ismeretében, az előre jól tevezhető, (éves oltás, ivartalanítás, …) illetve nem sürgős esetekkel hétköznap keressenek minket bátran, mert akkor teljes létszámmal várjuk a kedvenceket, és rövidebb a várakozási idő.

A hétvégi és ünnepi ügyeletben (kisebb létszámmal dolgozunk, hogy kollégáink is tudjanak pihenni) a sürgős eseteket várjuk, hisz a baj jöhet bármikor.

Sajnos az éjszakai ügyelet, olyan terheket (létszám növelés, biztonságtechnikai fejlesztés, ...) róna ránk, melyet nem tudunk hosszú távon vállalni, hogy a megfelelő szakmai színvonalat is tudjuk biztosítani.

Megértjük, ha a gazdi éjszaka aggódik kedvencéért, így az alábbi rendelőket ajánljuk szívesen a visszajelzések és tapasztalatok alapján.

Lehel úti Állatkórház

Állatorvos, állatkórház éjjel-nappal Budapesten.

1135 Budapest, (XIII. kerület) Lehel u. 43. (Hungária krt.-nál a régi Domus és Kika szomszédságában)

Nyitva minden nap 0-24-ig! (ügyeleti időszakban telefonhívásokat sajnos nem tudunk fogadni!)

Azaz, nem veszik fel a telefont, mert már nincs rá segítő kéz, így gond esetén, mielőbb indulni kell hozzájuk!

Kórházi hétköznapi munkarend: Nyitva minden nap 0-24-ig!

Hétköznaponként reggel 7,30 és 8,30 között az aznapi műtétes betegek felvétele történik. 8,30-tól kb. 9,00-ig kórházi vizit zajlik. Ebben az időszakban a szakorvosi vizsgálatra előjegyzés alapján érkező betegeken kívül csak sürgősségi életmentő esetben fogadunk ambuláns beteget. Az ambuláns rendelésre érkezőknek a hosszabb várakozási idő elkerülése érdekében javasoljuk, hogy 9 óra után érkezzenek.

Parkolónkban a forgalmi rend megváltozott! Behajtás továbbra is a Lehel utcai oldalról történik, de kihajtani csak az épület mögött kialakított új kijáraton lehet a Hun utca felé. Kérjük figyeljék a forgalmi jelzéseket.

Telefon és Fax: 350-0361 és 350-1166 (3-as mellék).

Telefonvonalaink minden nap a rendelési időben hívhatók, ügyeleti időszakban telefonhívásokat sajnos nem tudunk fogadni.

Éjszakai ügyeletben a mindenkori munkadíjakat (vizsgálat, műtét stb.) 50%-os munkadíj felárral számoljuk. Emellett hétköznap este 22 óra és másnap reggel 8 óra között illetve szombat, vasárnap és munkaszüneti nap - általában - este 20 óra és másnap reggel 8 óra között, a mindenkori vizsgálati és kezelési költségen kívül 10,000 Ft éjszakai ügyeleti pótdíjat is külön fel kell számolnunk.

Ez azt jelenti, hogy az éjszakai vizsgálati alapdíj 22 000 Ft-tól számítható.

Dr. Juhász Tamás NON-STOP Kisállatkórház

1112 Budapest, (XI. kerület Buda) Péterhegyi út 46. (Őrmezőn az Egér úthoz közel)

Nyitva minden nap 0-24-ig!

Dr. Juhász Tamás NON-STOP Kisállatkórház

Telefon: +36-1-310-1106, +36-1-310-1554, +36-1-310-0108

NON-STOP állatkórház

Non-stop állatkórház nyitvatartása lehetővé teszi, hogy kedvencét baj esetén is bármikor hozhassa. 24 órás nyitvatartásunk, az időpont - egyeztetéses betegfogadás, 4 kezelő, a 2 műtő lehetővé teszi, hogy a várakozási időt a minimumra csökkentsük.

NON-STOP állatkórház rendelése: folyamatos 0-24 órás nyitvatartás.

Állatkórház ügyelet

Állatkórház ügyelet alatt egy orvos és egy aszisztens mindig a kórházban tartózkodik és ellátja a sürgős eseteket, életmentő műtéteket.

Állatkórház ügyelet nyitvatartása: este 21-08 óráig   ügyeleti díjat számolunk fel.

Állatorvosi ügyelet díja: saját betegeinknek továbbra is 12 000,- Ft, új betegeknek 16 000,- Ft. Az ügyeleti díj nem tartalmazza a vizsgálat, a kezelés és a gyógyszerek árát.

Vizsgálati díj 8 000,-

Ez azt jelenti, hogy az éjszakai vizsgálati alapdíj 20 000 – 24 000 Ft-tól számítható.