Bérletek

JELENLEG EZEN SZOLGÁLTATÁSUNK NEM ELÉRHETŐ! MEGÉRTÉSÉT KÖSZÖNJÜK!

Azoknál a terápiáknál, ahol több alkalmas kezelés szükséges az eredmény eléréséhez, bérlet konstrukciókat hoztunk létre ügyfeleinknek. A bérleteket az ügyfélnyilvántartási szám segítségével rendeljük a kedvencekhez.

EMMI-Pet bérlet

  • Uh fogkő-eltávolításhoz ajándék EMMI-Pet bérlet 3 alkalom (lejárat: 3 hónap)
  • EMMI-Pet Ajándék bérlet 3 alkalom – Próbálja ki UH fogkő-eltávolítás után (lejárat: 3 hónap)
  • EMMI-Pet Bérlet 5 alkalom – +1 kezelés ajándékba (lejárat: 3 hónap)
  • EMMI-Pet Bérlet 10 alkalom – +1 kezelés ajándékba és saját fogkefe fej (lejárat: 6 hónap)

Polarisol – fényterápia

Sebészeti műtét, vagy olyan betegség mellyel rendszeresen felkeres minket (20 000 Ft feletti érték) után, amennyiben orvosilag javasolt kiegészítő terápia ajándék Polarisol fényterápia bérlet 3 alkalom (lejárat: 1 hónap alatt)

  • Polarisol fényterápia Ajándék bérlet 3 alkalom – után (lejárat: 3 hónap)
  • Polarisol fényterápia Bérlet 5 alkalom – +1 kezelés ajándékba (lejárat: 3 hónap)
  • Polarisol fényterápia Bérlet 10 alkalom – +3 kezelés ajándékba (lejárat: 6 hónap)

BEMER terápia

Sebészeti műtét, vagy olyan betegség mellyel rendszeresen felkeres minket (20 000 Ft feletti érték) után, amennyiben orvosilag javasolt kiegészítő terápia ajándék Bemer mágnesterápia bérlet 3 alkalom (lejárat: 3 hónap)

  • Bemer mágnesterápia Ajándék bérlet 3 alkalom – Próbálja ki! – INGYENES (lejárat: 3 hónap)
  • Bemer mágnesterápia -előre kiváltható Bérlet 5 alkalom – +1 kezelés ajándékba (lejárat: 3 hónap)
  • Bemer mágnesterápia -előre kiváltható Bérlet 10 alkalom – +1 kezelés ajándékba + 3 alkalmas Bemer ajándék bérlet (lejárat: 6 hónap)

Mit csinálunk még?

Szolgáltatásaink

A modern szemléletű állatgyógyászat egyre több új eszközt vet be a gyógyítás és a rehabilitáció területén, amelyek magas szinten képesek jobbá tenni kedvenceink életét. A Murmuczok Állatgyógyászati Centrum szolgáltatásait ehhez igazodva állítottuk össze.

Kisállat ortopédiai szakrendelés

Dr. Papp Zalán kisállatgyógyász szakállatorvos, ortopédus rendelése, ahol a szakvizsgálattól a műtétig kíséri végig négylábú pácienseit.

Kardiológiai szakrendelés

Kutyák és macskák veleszületett és szerzett szívbetegségeinek teljes körű kivizsgálása és gyógyszeres terápiája, valamint hasi ultrahang vizsgálat.

Bőrgyógyászati szakrendelés

Dr. Sike Nikolett, klinikus állatorvos rendelése, ahol a bőrbetegségek alapos diagnosztizálása után a kezelési módok kiválasztása is megtörténik.

Szobatiszta pamacsok

Exkluzív szocializációs tanfolyam a legkisebb kölyökkutyáknak, még a kutyasuli előtt, Gyulainé Szak Enikő kutyaviselkedés-terapeuta szakmai vezetésével.

Polarisol lámpa – fényterápia

A polarizált fény bőrbetegségek, ízületi megbetegedések, akár a légúti megbetegedések kezelésében is kiegészítő vagy önálló terápiás módszer lehet.

Bemer

Különböző kóros állapotok kezelése a BEMER 3000 Vet készülék által kibocsátott mágneses hullámok segítségével, bérletes rendszerben is.

Gazdibarát ajánlatok

A felelős és kulturált állattartás támogatására a lehető legkedvezőbb árakon a tervezhető beavatkozások, állatorvosi-, illetve gyógyszerköltségek.

Ivartalanítási kampány

A CEVA gyógyszergyártó cég támogatásával kedvezményes áron elérhető kutya, macska és kisállat ivartalanítás a megjelölt időszakokban.