Emmi-Pet fogápolás

JELENLEG EZEN SZOLGÁLTATÁSUNK NEM ELÉRHETŐ! MEGÉRTÉSÉT KÖSZÖNJÜK!

Forradalmian új technológia a fogápolásban!

Az Emmi-dent egy teljesen új fogtisztítási eljárás, mely ultrahang segítségével mikrotisztítást végez. Az elektromos fogkeféktől eltérően nincs rezgés, és szinte érintésmentesen, súrolás nélkül fejti ki hatását. Az ultrahang olyan helyeken is alapos tisztítást végez, amelyet a fogselyemmel sem érünk el, hiszen 12 mm mélyen a fogínybe is behatol, ott megöli a csírákat és baktériumokat. Utóbbi hatásának köszönhetően megelőző, illetve gyógyító hatással is rendelkezik. Gyógyító hatást fejt ki a vérkeringés serkentésével is.

Fontos tudni, hogy az Emmi-dent csak a speciálisan kifejlesztett, nanobuborékos fogkrémmel együtt fejti ki hatását. Az ultrahang a sörték tetején keletkezik, a fogkrémmel érintkezve mikroszkopikus buborékokat hoz létre abban. Az ultrahangot a fogkrém és a nyál továbbítja a fogakra, ínyre, szájpadlásra és a nyelvre is. Így mikrobuborékok milliói hatolnak be a fogak közé, a résekbe és eltávolítják a szennyeződéseket, ételmaradékokat, fogkövet, baktériumokat stb.

Az Emmi-dent fogtisztítás ideje foganként 15 másodperc, de számításba kell venni a szennyezettség fokát is. Az erősen szennyezett, elszíneződött fogaknál az első időszakban növelni kell a használat idejét.

Az Emmi-dent 0,2 W teljesítménnyel működik, így az emberre teljesen veszélytelen (50 W teljesítményig az ultrahangnak nincs káros hatása)

Fontos szerep a fogkő kialakulásának megelőzésében

A Magyar Állatorvosi Kamara közleményt tett közzé, amiben kifejti álláspontját: „Ezzel összefüggésben felhívjuk az állatorvos kollégáink, az állattartók és különösen a kutyakozmetikusok figyelmét arra, hogy az ultrahangos fogkefe használata biztosan nem alkalmas az állatok fogköveinek a szakmai szabályok szerinti eltávolítására!“ Továbbá: „A Magyar Állatorvosi Kamara felhívja a figyelmet arra, hogy az ultrahangos fogkefe legfeljebb az állatok fogazatának alapos megtisztítására alkalmas. Ezzel segítheti ugyan a fogkőlerakódás megelőzését, de ez nem helyettesíti az időnként szükségessé váló szakszerű fogkő-eltávolítást!”

Az Emmi-dent tehát nem helyettesíti az altatásban történő ultrahangos fogkő-eltávolítást, de mi magunk szívesen támogatunk minden törekvést, eszközt és felelős gazdit, aki gondot fordít kedvence ínyének és fogainak ápolására, egészsége megőrzésére. Ezért nálunk is elérhető ez a forradalmian új technológia. Az Emmi-dent rendszeres használatát a fogkő-eltávolítás után ajánljuk, az újbóli képződés megelőzése érdekében. Tapasztalataink alapján az arra hajlamos kedvenceknél sokkal ritkábban kell az altatásos fogkő-eltávolításhoz folyamodni, ha a gazdi rendszeresen mossa, ápolja kedvence fogait.

Áraink

  • Első alkalommal praxisunk ügyfelei részére a kedvencük ismerkedése a készülékkel 15 percben INGYENES! (Pl.: kölyök kutyáknak, illetve tökéletes fehér mosolyú kutyáknak)
  • Szoktatás a fogmosáshoz (15 perc): 1 480 Ft
  • Első kezelés (15 perc): 1 880 Ft
  • Saját fogkefe pótfej: 2 400 Ft
  • UH fogkő-eltávolítás után AJÁNDÉK 3 alkalmas bérlet praxisunk ügyfeleinek – Próbálja ki!
  • Uh fogkő-eltávollítás ára: 8 500 ft + altatási díj
  • Bérlet 5 alkalom (+1 ajándék kezelés): 11 280 Ft helyett 8 880 Ft
  • Bérlet 10 alkalom (+1 ajándék kezelés és saját fogkefe): 23 080 Ft helyett 18 880 Ft

Előzetes bejelentkezés szükséges: a 06(1)294-2518-as számon.

Otthoni használatra a készülék megrendelhető webáruházunkban, vagy telefonon is:
06(1)294-2518

Mit csinálunk még?

Szolgáltatásaink

A modern szemléletű állatgyógyászat egyre több új eszközt vet be a gyógyítás és a rehabilitáció területén, amelyek magas szinten képesek jobbá tenni kedvenceink életét. A Murmuczok Állatgyógyászati Centrum szolgáltatásait ehhez igazodva állítottuk össze.

Kisállat ortopédiai szakrendelés

Dr. Papp Zalán kisállatgyógyász szakállatorvos, ortopédus rendelése, ahol a szakvizsgálattól a műtétig kíséri végig négylábú pácienseit.

Kardiológiai szakrendelés

Kutyák és macskák veleszületett és szerzett szívbetegségeinek teljes körű kivizsgálása és gyógyszeres terápiája, valamint hasi ultrahang vizsgálat.

Bőrgyógyászati szakrendelés

Dr. Sike Nikolett, klinikus állatorvos rendelése, ahol a bőrbetegségek alapos diagnosztizálása után a kezelési módok kiválasztása is megtörténik.

Szobatiszta pamacsok

Exkluzív szocializációs tanfolyam a legkisebb kölyökkutyáknak, még a kutyasuli előtt, Gyulainé Szak Enikő kutyaviselkedés-terapeuta szakmai vezetésével.

Polarisol lámpa – fényterápia

A polarizált fény bőrbetegségek, ízületi megbetegedések, akár a légúti megbetegedések kezelésében is kiegészítő vagy önálló terápiás módszer lehet.

Bemer

Különböző kóros állapotok kezelése a BEMER 3000 Vet készülék által kibocsátott mágneses hullámok segítségével, bérletes rendszerben is.

Gazdibarát ajánlatok

A felelős és kulturált állattartás támogatására a lehető legkedvezőbb árakon a tervezhető beavatkozások, állatorvosi-, illetve gyógyszerköltségek.

Ivartalanítási kampány

A CEVA gyógyszergyártó cég támogatásával kedvezményes áron elérhető kutya, macska és kisállat ivartalanítás a megjelölt időszakokban.